انتخاب سردبیرتلویزیون

معرفی برنامه های نوروز ۱۴۰۳ تلویزیون | سال تحویل با پژمان جمشیدی و فرزاد حسنی

نوروز 1403 تلویزیون

نما۳۰ | زینب علیپور طهرانی: نشست خبری ویژه برنامه های نوروز ۱۴۰۳ و ماه مبارک رمضان تلویزیون  با حضور محسن برمهانی، معاون سیما وبرخی مدیران سیما برگزار شد و او به تشریح برنامه های نوروز و ماه رمضان پرداخت.

کوچ ستاره ها از تلویزیون | روزگار خوش نمایش خانگی با برنامه‌های جذاب پلتفرم‌ها

در این نشست سیدسلیم غفوری، قائم مقام معاونت سیما؛ مهدی نقویان، رئیس مرکز سیمافیلم؛ مجید اکبرشاهی، رئیس مرکز سیمرغ؛ محمدعلی غلامرضایی، مدیرکل تامین و رسانه بین الملل؛ محمدرحیم لیوانی، رئیس مرکز پویانمایی صبا؛ سعید سلطانی، مشاور اجرایی و مدیر دفتر معاون سیما؛ کوروش مفاخری، رئیس مرکز طرح، برنامه و ارزیابی سیما؛ سیدمحمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم؛ محمدحسین کشکولی، مدیر شبکه قرآن و حامد فاتحی، مدیر روابط عمومی سیما حضور داشتند.

در ابتدا برمهانی با اشاره به برنامه ها و سریال هایی که برای این ایام در نظر گرفته شده، بیان کرد: امسال تقارن ماه مبارک رمضان و بهار و نوروز ۱۴۰۳ باعث شد ما برای ۳۰روز برنامه داشته باشیم و تنوع را در برنامه ها لحاظ کنیم. در صورتی که معمولا برنامه های ما برای نوروز برای ۱۳روز برنامه ریزی می شد.

وی همچنین افزود: امسال محمدحسین کشکولی مسئولیت کمیته ماه رمضان و محمدرضا خوشرو مسئولیت نوروز سیما را بر عهده دارند. ۹برنامه سحر و ۱۰ برنامه افطار داریم و علاوه بر اینها از آنجا که در ماه رمضان گذشته بیش از ۳۰درصد برنامه های ترتیل خوانی مخاطب داشت و با اقبال خوبی از جانب مخاطبان روبه رو شده بود، امسال هم ترتیل خوانی و ۱۵برنامه مناجات داریم. ضمن این که ۲۰برنامه سخنرانی در ۲۰کانال سیما تقدیم مخاطبان می شود.

برمهانی ادامه داد: از برنامه های ویژه ماه رمضان می توان به «محفل» اشاره کرد که باعث شد طیف رنگارنگی از مخاطبان و قشری که شاید با مفاهیم قرآنی ارتباط کمتری داشتند، به واسطه این برنامه با این مفاهیم انس پیدا کنند؛ از این رو امسال این برنامه ادامه پیدا کرده و با دو داور یا ناظر خارجی و سه ناظر ایرانی کماکان روی آنتن خواهد بود. از دیگر برنامه های رسانه ملی در ماه مبارک رمضان برنامه «زندگی پس از زندگی» است که برنامه افطارگاهی شبکه چهار محسوب می شود. پویشی هم با همراهی سازمان تبلیغات به نام «زندگی با آیه ها» داریم که مواجهه مردم با آیات خاص است.

وی درباره سریال های آماده پخش در این ایام هم توضیح داد: شبکه یک سریال «زیرخاکی» را تا شب های قدر پخش می کند و بعد هم سریال «نون خ» را تا عید فطر روی آنتن داریم. از شبکه دو سریال «رستگاری» که یک سریال ماورایی است و از شبکه سه سریال «هفت سر اژدها» پخش می شود که کاری پلیسی سیاسی است. ضمن این که همه شبکه ها به نوعی ویژه برنامه های نوروزی خواهند داشت؛ برنامه های شاد، مفرح و جذابی که از شب قبل از تحویل سال و بعد از افطار پخش خواهند شد.

معاون سیما درباره ویژه برنامه های تحویل سال هم بیان کرد: شبکه یک برنامه «ایران دوست داشتنی» را با اجرای پدرام کریمی، امیرحسین مدرس، فلورا سام و محمد معتمدی روی آنتن می برد و شبکه دو هم برنامه «شب عیدی» را با اجرای المیرا شریفی مقدم و وحید رونقی و مجید یحیایی پخش می کند. همچنین شبکه یک برنامه «هلال» را ویژه افطار با اجرای محمد دلاوری دارد و برنامه سحر این شبکه را حسن سلطانی اجرا می کند. اجرای برنامه تحویل سال شبکه سه را حامد سلطانی و فرزاد حسنی نیز اجرای برنامه تحویل سال شبکه نسیم را برعهده دارد. ضمن این که شبکه دو برنامه«هم وطنز» راهم دارد که هم نشینی با اقوام است.

وی با اشاره به برنامه های  ادامه دار شبکه ها در نوروز ۱۴۰۳ نیز گفت: در شبکه سه «پانتولیگ»، «قهرمان» و «شب خوش» و در شبکه نسیم برنامه های «برمودا»، «بگوبخند» و «کودک شو» ادامه دارد. همچنین در شبکه چهار سرزمین شعر سحوری و زندگی پس از زندگی روی آنتن می رود و در شبکه تهران نیز شب فیروزه ای و جشن رمضان پخش خواهد شد. در شبکه افق هم انارستان، رخداد و جعبه سیاه پخش خواهد شد که جعبه سیاه گفت وگوی چالشی این شبکه است. مسابقه آدرنالین و مجموعه مستند جان هم از شبکه سلامت پخش خواهد شد.

برمهانی درباره تولیدات مرکز پویانمایی صبا هم افزود: مرکز صبا ۶۲ساعت تولیدات داشته و چهار مجموعه جدید هم از جمله فصل جدید «جوانمردان» را به تولید رسانده که نوروز پخش می شود. در مجموع ۱۶ برنامه را روی آنتن شبکه های مختلف داریم.

برمهانی در بخش دیگر این نشست با اشاره به همکاری با ایرج طهماسب در نوروز گفت: امسال در شبکه نسیم برنامه ای با نام «مهمانی» داریم که تولید ایرج طهماسب است و تلفیقی از عروسک های قبلی و جدید اوست که امیدواریم به نوروز برسد. احتمالا این برنامه فعلا در ۹ قسمت تولید شود.

 

تقارن دو بهار در نوروز ۱۴۰۳

در ادامه سلیم غفوری نیز در تکمیل گفته های برمهانی بیان کرد: تلاش داشتیم در تقارن دو بهار، در نوروز و ماه رمضان امسال تنوعی از آثار نمایشی و غیرنمایشی را روی آنتن داشته باشیم. یعنی هم سریال طنز داریم و هم امنیتی و هم کاری درباره مرگ. از طرفی تلاش کردیم کنداکتوررابه گونه ای بچینیم که همپوشانی صورت نگیرد. در برنامه ها هم تلاش شده به موضوع قرآن، خانواده، سبک زندگی و…توجه شود. تلاش کردیم آثارمان تنوع قومیتی را هم در نظر بگیرد و شهرستان ها هم دیده شوند.

 

سینما در تلویزیون

محمدعلی غلامرضایی نیز در ادامه این نشست خبری عنوان کرد: «اخت الرضا»، «پری دریایی»، «لوپتو» و «پسر دلفینی» هم از دیگر فیلم هایی هستند که قرار است پخش شوند. امسال اکران تلویزیونی نداریم تا چرخه اکران سینما رعایت شود و فیلم هایی که به اکران رسیده اند، صرفا روی آنتن می روند. همچنین فیلم های «قاتلین ماه کامل»، «سریع و خشن ۱۰» از جمله فیلم های خارجی هستند که پخش می شوند.

 

معرفی چند برنامه تلویزیون در نوروز ۱۴۰۳

محمدرضا خوشرو، مدیر کمیته برنامه های نوروز ۱۴۰۳ با اشاره به برنامه ویژه نوروزی شبکه تهران نیز گفت: کامران تفتی در این شبکه اجرای برنامه تحویل سال را بر عهده دارد. شبکه چهار نیز برنامه ای با فضای نوروزی کشورهای همسایه دارد.

در ادامه کشکولی، مدیر کمیته برنامه های رمضان با اشاره به برنامه های رمضانی رسانه ملی بیان کرد: با توجه به استقبالی که از مناجات خوانی و ترتیل خوانی شده، به این سمت پیش خواهیم رفت. حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ برنامه سخنرانی داریم. ما برنامه ای چون «محفل» داریم که خلاقیت در آن به کار گرفته شده اما در برنامه های دیگر مدل های سنتی را هم خواهیم داشت.

محمدرحیم لیوانی در ادامه درباره تولیدات این مرکز تصریح کرد: ۱۸ مجموعه در این مرکز تولید شده که چهار مجموعه آن جدید هستند. «دشت پرماجرا»، «فیل کوچولو» و «چی شد که این رنگی شدم» از جمله این آثار هستند. «شکرستان» و «جوانمردان» هم از دیگر آثاری هستند که تولید و پخش آنها همچنان ادامه دارد. اکبرشاهی نیز در پایان با اشاره به پروژه صنوبر در صداوسیما گفت: پالایشی انجام شده و تیم ارزیابی مشخص شده که رصد در حوزه اجرا، آنجا انجام می شود.

 

حاشیه‌های نشست خبری معاون سیما

از برندها صرف نظر نمی کنیم

برمهانی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره ادامه ساخت سریال «پایتخت» گفت: ما برندهای تلویزیون را رها نخواهیم کرد. مثلا در مورد سریال «پایتخت» مذاکراتی با گروه در حال انجام است.

در ادامه نقویان در پاسخ به سوال دیگری که درباره افت مخاطب بود بیان کرد: آمارها نشان می دهد که «بازپرس»، «گیل دخت» و «محرمانه» سریال هایی بودند که بیشتر از ۱۵ میلیون مخاطب داشتند.

برمهانی درپاسخ به سوال خبرنگاری درباره حضور برخی مجریان در شبکه خانگی از جمله رضا رشیدپور و داریوش فرضیایی عنوان کرد: در تلویزیون به این قائل نیستیم که باید تنها رسانه باشیم، ما سکوهای مختلفی داریم که آنها هم باید برنامه سازی کنند.

شاید نقدهایی داشته باشم یا به فرزندم اجازه ندهم برخی محتواها را ببیند اما این که بگوییم چرا فلانی رفته در فلان سکو کار می کند، درست نیست. مشخصا رضا رشیدپور خودش گفت نمی خواهد برنامه را ادامه دهد که درست یا غلط تصمیم او بود. داریوش فرضیایی هم در تدارک قرارداد با تلویزیون است. او سرمایه حوزه کودک تلویزیون است و مگر می شود از او چشم پوشی کنیم. هم با او صحبت شده است و هم خودش تمایل دارد. سال ها طول کشیده است تا او به عمو پورنگ تبدیل شده است.

وی درباره ادامه برنامه های برند تلویزیون عنوان کرد: من در اختتامیه «عصر جدید» به احسان علیخانی گفتم فصل جدید را کار کنند اما خودش گفت باید وقفه بیفتد و فرصت زمانی می خواهد. همان زمان ها از رامبد جوان هم همین مورد را پرسیدم.

آن موقع یکی دو قسمت باقی مانده بود تا «خندوانه» تمام شود که او هم بحث مجموعه دیگری را مطرح کرد و زمان خواست.

معاون سیما همچنین در پاسخ به سوالی درباره نبود مهران مدیری گفت: افرادی هستند که تلویزیون تمایلی به همکاری با آنها ندارد چون به مردم احترام نگذاشته اند. البته مدیری جزو آنها نیست. چهره ها و افرادی که نام برده شدند همه حرف های شان مورد تایید نیست اما اینها ظرفیت هایی هستند که نباید از آنها چشم پوشی کرد.

وی اعلام کرد که با مهران مدیری برای بازگشت به تلویزیون در حال گفت وگو هستند. برمهانی درباره دستمزدهای نجومی که نسبت به برخی سلبریتی ها مطرح می شود، بیان کرد: این گونه نبوده است. برخی گفتند فلانی آمده و دستمزد نجومی گرفته است. شما در جریان دستمزدهای سینمایی هستید، دستمزد سینمایی را تقسیم بر روز و یک شب برنامه کنید. نکته ای که هست مردم هم بالاخره دوست دارند برخی از این چهره ها را در تلویزیون ببینند.وی همچنین درباره سریال «حضرت موسی» گفت: پیش تولید این سریال با تکنولوژی جدید سینمای دنیا در حال انجام است و روزانه حدود ۲۰۰نفر با این پروژه کار می کنند.معاون سیما در پاسخ به پرسشی مبنی بر استفاده ازهوش مصنوعی به جای دوبلورهای قدیمی و فقید، تاکید کرد: این اتفاق کپی رایت داشته و حتما بار حقوقی دارد اما در حال بررسی هستیم./جام‌جم

اشتراک گذاری

اینجا نظر بدهید